AI és E-mail marketing a webshopodban: repülj a csúcsra a SALESmanago-val

Az e-mail marketing továbbra is az egyik leghatékonyabb csatorna, amivel nagyon magas konverziót érhetsz el. Ha ezt a cikket olvasod, akkor ezzel valószínűleg már Te is tisztában vagy.

Már korábban is írtunk róla, hogy a profi e-mail marketing gyakorlatilag nélkülözhetetlen bármelyik vállalkozás / webshop eszköztárában, hiszen ahogy mondani szokás: a pénz a listában van.💸   

Ezt jól mutatják a különböző kutatási eredmények is. Például:

 • A fogyasztók 61%-a szívesebben veszi, ha e-mailben kap megkeresést egy cégtől (Statista).
 • Az e-mail-felhasználók 99%-a naponta ellenőrzi a fiókját, néhányan akár 20-szor is (OptinMonster).
 • A személyre szabott e-mailek megnyitási aránya 29%-kal magasabb, mint a nem személyre szabottaké (Active Trail).

Ráadásul az emberek egyre inkább mobilon olvassák az e-maileket. Nem várnak addig, míg számítógéphez ülnek, hogy elolvassák az üzeneteket:

 • Mobilon több e-mailt olvasnak, mint asztali gépen (Litmus).
 • Az okostelefonok kattintási aránya lényegesen magasabb. Jelenleg több kattintás történik okostelefonon (47,5%), mint asztali gépen (41,7%) (MessageGears).
 • Az emberek 42,3%-a töröl egy e-mailt, ha az nincs mobilra optimalizálva (Statista).

A mesterséges intelligencia térnyerése

Láthatjuk, hogy az AI egyre nagyobb szerepet kap:

Használd az AI-t az előnyödre!

 • A negyedik ipari forradalom technológiái 2025-re várhatóan 3,7 trillió dollár értékben teremtenek értéket. Az AI önmagában 1,2 és 2 trillió dollár közötti értéket hozhat létre a gyártás és az ellátási lánc menedzsment számára (McKinsey).
 • Az AI akár 40%-kal is növelheti a termelékenységet, és 2035-re megkétszerezheti az éves gazdasági növekedést (Accenture).
 • 2024-ben a vevői elégedettség várhatóan 25%-kal fog növekedni az AI-t használó szervezetekben (Gartner).

Az e-mailek népszerűsége miatt gyakran nehéz kitűnni a tömegből és valóban elérni a címzetteket. Ezért döntött a SalesManago csapata, hogy feszegetik a határokat: az Ügyfelek valódi elkötelezettsége és személyes vásárlói élménye a cél.🎯 

Fejleszd tovább webáruházad e-mailjeit az AI segítségével: ismerd meg az Email Design Studio a SalesManago-tól! 

Nézd meg az Email Design Studio bemutatóját

(TIPP: Még ha nem is tudsz angolul, mindenképpen érdemes belenézned, hogy Te is lásd, mennyire egyszerű a kezelőfelület, és hogyan lehet mindössze pár perc alatt “összekattintgatni” egy profi hírlevelet.💡)  

A szép e-maileken túl: Zero- és First-Party Data-orientált tervezés

sales manago

Már tudod, hogyan készíthetsz szép és igényes e-maileket, de vajon elég ez ahhoz, hogy lekösd az Ügyfeleidet?🤔 

A SalesManago Email Design Studio-jával egyedi és eredeti tartalmat készíthetsz, és új szintre emelheted webshopod perszonalizációját. Ez az egyetlen eszköz, amely túlmutat a szép e-mailek létrehozásán, és lehetővé teszi az e-mailek dinamikus, 1:1 arányú személyre szabását a termékek adatai alapján.

Legyen először mobilra optimalizálva

Az új Email Design Studio-val könnyedén létrehozhatsz reszponzív terveket. Könnyen elérheted az e-kereskedelmi bevételek növekedését mobilon, mivel sokkal jobban optimalizálhatsz, például: 

 • Adj új szekciókat a mobilnézetbe
 • Egyszerű “drag-and-drop-os” módszerrel húzz be modulokat az egyes szekciókba
 • Használj több oszlopos szekciókat a mobilra optimalizált, reszponzív kialakítás érdekében
sales manago

Vond be Ügyfeleidet és növeld a konverziót

Növeld a vásárlói élettartam értékét (CLV) és a megtérülést (ROI) az e-mail marketing csatornán keresztül! Használd ki az elköteleződési és konverziós eszközöket – olyan modulokat, amelyek mélyebb kapcsolatot teremtenek az Ügyfelekkel, közvetlenül az e-mailben. Ennek eredményeként könnyebben hozzák meg a vásárlási döntéseket.🛒

sales manago

Építs valódi vásárlói élményt és elköteleződést

Használd ki az ügyfél perszonalizáció eszközeit a SalesManago E-mail moduljával! Hozz létre hosszantartó kapcsolatokat Ügyfeleiddel, ún. beépített widgetek segítségével, amelyek hatékony adatgyűjtő eszközzé varázsolják az e-mailjeidet. Lehetővé teszik az Ügyfeleknek, hogy önként megosszák preferenciáikat.

Használd ki az AI erejét az e-mail marketingben

Emeld magasabb szintre az e-mail marketingedet! Engedd, hogy a fejlett algoritmusok gondoskodjanak a tartalomról. A SalesManago-val állíts be egy témát, add meg, mire van szükséged, és válaszd ki a legjobb javaslatot. Hozz létre hatékony tárgymezőket, tömör felsorolás pontokat, lebilincselő termékleírásokat, fülbemászó szlogeneket és akár teljes tartalom bekezdéseket.🤖

Korszerű e-mail tervező

Koncentrálj a tartalomra, ne a konfigurációra. Építs értéket Ügyfeleid számára, a SalesManago pedig gondoskodik arról, hogy bármilyen eszközön, Beérkező mappában vagy levelező kliensben jól nézzenek ki az üzeneteid. Egyszerűen készíthetsz és küldhetsz e-maileket, amelyek mindig nagyszerűen néznek ki.

Mobile-first világa – koncentrálj a mobilnézetre

Javítsd az ügyfélélményt, és válj “jövőbiztossá”! Koncentrálj a legfontosabb csatornára: a mobilokra. Használd a natívan felépített, intuitív megoldásokat, amelyek nagyszerű élményt nyújtanak az okostelefonon üzeneteidet megnyitó felhasználóknak.📲

Hallgasd meg az Ügyfeleidet (Zero-Party adatok gyűjtése)

Teremtsd meg a személyesség érzését az Ügyfelekkel! Engedd, hogy önként megosszák preferenciáikat, és gyűjtsd az adatokat widgetek segítségével. Hallgasd meg Ügyfeleid mondanivalóját, és mélyítsd el a kapcsolatot velük.

A SalesManago új Email Design Stúdiójával kitolhatod az elkötelezettség és az Ügyfelek közelségének határait az e-mail marketingben. Az egyedülálló, mobilra optimalizált, korszerű e-mail tervező segítségével több konverziót érhetsz el, és értékes Zero-Party adatokat gyűjthetsz, amivel még közelebb kerülhetsz Ügyfeleidhez.❤️

Lépj túl a szép e-maileken (elköteleződés)

Növeld a bevételt és a vásárlói élettartam értékét az elkötelezettségi és konverziós eszközök segítségével! Gazdagítsd e-mailjeidet interaktív gombokkal, amelyek mélyebben bevonják az Ügyfeleket a tartalomba, és könnyebben hozzák meg a vásárlási döntéseket.

Egyszerűen testreszabhatod e-mailjeidet

Erősítsd a vásárlói hűséget! Optimalizáld az e-mailjeidet a saját márkádra szabott, egyedi design-nal, és élvezd az egyes elemek speciális testreszabását. Hozz létre saját design sablont az e-mailekhez, hogy erősítsd az üzenetet és növeld az Ügyfelek lojalitását.

Készíts nagyszerű tartalmat pillanatok alatt

Tűnj ki a tömegből! Használd az AI-t az e-mail marketingben hatékony tárgymezők, tömör felsoroláspontok, lebilincselő termékleírások, fülbemászó szlogenek és teljes tartalom bekezdések létrehozásához.

Takaríts meg időt és növeld a hatékonyságodat

Érj el nagyobb hatást ugyanazokkal az erőforrásokkal! Használd a mesterséges intelligencia által generált tartalmat munkád javítására, tedd hatékonyabbá, skálázhatóbbá és költséghatékonyabbá az e-mail marketinget.🚀

Konklúzió

A szépen megszerkesztett e-mailek ma már nem elégségesek az ügyfelek bevonására. A sikeres webáruház érdekében különféle elköteleződési és konverziós eszközöket szükséges használnod, amiket közvetlenül az üzenetbe tudsz beépíteni. A hírlevelek interaktívabbá tétele lehetővé teszi, hogy felbecsülhetetlen értékű Zero-Party-adatokat gyűjts.📊

A tartalomgeneráláshoz szükséges mesterséges intelligencia támogatásával pedig mindezt sokkal gyorsabban megteheted!

✅Használsz már valamilyen szinten e-mail marketinget a digitális eszköztáradban, de szeretnéd azt a következő szintre emelni, AI, perszonalizáció és egyéb profi eszközök segítségével?

✅Szeretnél többet megtudni a SALESmanago szoftverről, és az abban rejlő lehetőségekről?

✅Kíváncsi vagy, hogyan tudná növelni a Te céged / webáruházad hatékonyságát és bevételeit egy CDP (Customer Data Platform)? 

✅Vagy épp ellenkezőleg: nem szeretnél elmélyülni a szoftver használatában, csak élvezni akarod az előnyeit, és kiszervezni, hogy valaki más megtervezze és felépítse Neked a rendszert?

➡️A fenti kérdések közül bármelyik igaz Rád, jelentkezz most egy költség- és kötelezettség mentes online konzultációra, ahol bemutatjuk Neked a szoftvert, valamint szakmai tanácsadást kapsz és választ a kérdéseidre.

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hasonló bejegyzések