Így válj piacvezető webshoppá AI alapú személyreszabott ügyfélkommunikációval

A SALESmanago, egy Ügyfél Elkötelezettségi Platform, aminek segítségével OpenAI alapú és hiperperszonalizált E-maileket automatizálhatsz. 

A SALESmanago e-mail-tervezője azért jött létre, hogy segítse a webáruházad marketing csapatát vonzóbb és hatékonyabb kampányokat készíteni. Az OpenAI modelljének integrációjával precízen targetált tartalmat hozhatsz létre. Ez magában foglalja a tartalom átírását, új tartalom generálását lekérdezés alapján, cselekvésre ösztönzések létrehozását és a termékelőnyök felsorolását. Minden tartalom több mint 12 nyelven készíthető el, például angolul, németül, hollandul, olaszul, spanyolul és lengyelül, hogy ezzel is növeld kampányaid elérhetőségét, és javítsd a tartalom készítésének hatékonyságát. 🥳 Jó hír, hogy a funkció már magyarul is működik!

A SALESmanago hamarosan további fejlett mesterséges intelligencia e-mail tervezői opciókat is bevezet, mint például az „e-mail minősítés” és az e-mailek tartalma alapján létrehozandó sablonok.

Email Design Studio a legszemélyreszabottabb kommunikációért

A Stúdiót felhasználók dinamikus személyre szabással javíthatják az e-maileket, ún. Zero- és First-Party Data, azaz nulladik és első féltől származó adatok alapján. Ez elősegíti a webshop vásárlóinak bevonását és aktivizálását. Az e-kereskedelemhez használható összes widget egyetlen tervezőben érhető el, amit egy beépített AI-stúdióval bővítettek a könnyebb tartalomkészítés érdekében. Ez magában foglalja a legjobb tárgymezők, felsorolás pontok, termékleírások, fülbemászó szlogenek és főbb tartalmak létrehozását.

Ahogyan az a lenti ábrán is látható, a SALESmanago-nál megoldották szoftver szintjén azt, amiről sokan tudják, hogy fontos volna, de csak álmodoznak róla.

Egy ún. “all-in-one platform”, azaz minden az egyben kezelőfelület, amivel időt és pénzt takarítasz meg, miközben kimagasló Ügyfélélményt nyújtasz a leendő és korábbi Vásárlóidnak.😇 

Greg Blazewicz, a SALESmanago vezérigazgatója és alapítója így nyilatkozott:

„A tartalom generálásának támogatásától az inspirációig, az új AI funkciónk segít a webshop tulajdonosoknak és marketingeseknek olyan vonzó kampányok létrehozásában, amelyek gyorsabban létrehozhatók és indíthatók, mintha hagyományosan készülnének. Az Ügyfelek közelségének és a kommunikáció személyre szabásának növelése kulcsfontosságú, és az AI alkalmazása alapvető eszköz lehet ennek az eléréséhez.”

A SALESmanago-ról

A SALESmanago egy ún. Customer Engagement Platform, amit nagyjából úgy lehet lefordítani magyar nyelvre, hogy Ügyfél Elkötelezettségi Platform. Ez az e-kereskedelmi vállalkozók és marketing csapatok munkáját hivatott meggyorsítani, és fényévekkel hatékonyabbá tenni.🚀

Mint az a fenti ábrán is látható, elsődleges célja, hogy egy kvázi 360-fokos Ügyfél Profilt hozzunk létre minden korábbi és leendő Vásárlónk esetében – gondolj csak arra, hogy a Google és a Facebook is profilozza a felhasználóit, és az így kinyert és elemzett adatok alapján “tudja”, hogy Neked mik a személyes preferenciáid, milyen tartalmakat fogyasztasz szívesen, mik a böngészési szokásaid stb.💡 

Ezzel a módszerrel a platform erőteljes, megbízható bevétel növekedést tud Neked generálni az adatvezérelt marketing automatizáció segítségével. AI-támogatott megoldásaikat már több mint 2000 vállalkozás használja 50 országban, valamint számos jól ismert globális márka, mint a Starbucks, a Vodafone, a Lacoste, a KFC, a New Balance és a Victoria’s Secret (csak hogy néhányat említsünk a nagy nevek közül).📈

A SALESmanago három alapelvet követve maximalizálja a bevételnövekedést és javítja az e-kereskedelmi KPI-okat:

✅Ügyfelektől szerzett közvetlen adatok – az ún. Zero- és First-Party Data, azaz nulladik és első fél adatokon alapuló hiteles és személyes ügyfélkapcsolatok létrehozása.

✅Precíziós végrehajtás – kiváló omnichannel ügyfélélmény a hiper-perszonalizációnak köszönhetően.

✅Növekedési szinergia – az emberi és mesterséges intelligencia alapú útmutatás egyesítésével, amely lehetővé teszi a pragmatikus és gyorsabb, adatvezérelt döntéshozatalt a maximális hatás érdekében.

🛒Szeretnél Te is egy piacvezető webáruházat a legmodernebb technológiára támaszkodva, az AI és a hiper-perszonalizáció alkalmazásával?🔥

Keress minket bátran, tudunk Neked segíteni.💪

➡️Most egy költség- és kötelezettségmentes online konzultáción felteheted a kérdéseidet, ahol bemutatjuk Neked a szoftvert, valamint szakmai tanácsadást kapsz és választ a kérdéseidre. Jelentkezz most:

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hasonló bejegyzések