Ki az a KonverzióMester?

Online marketing szakértőként segítek a magyarországi KKV-knak, hogy az internet nyújtotta fantasztikus lehetőségekből profitálva, egy új szintre emelhessék az online marketingjüket, és ennek köszönhetően a bevételeiket is.

Turbózzuk fel együtt az online marketinged!

Zilahi Krisztián - KonverzióMester

KIRÁLY KRISZTIÁN VAGYOK –  A Konverzió Mester

Hiszek benne, hogy bármit meg lehet tanulni.

Hiszek benne, hogy kitartással, kellő önfegyelemmel és alázattal bármit el lehet érni az életben. De folyamatosan törekedni kell a többre és a jobbra. Les Brown-t idézve: „stay hungry for success”!

 

Ma már nincsenek időbeli és térbeli korlátok: az online világban már akár másnap alkalmazhatjuk azt a sikeres módszert vagy technikát, amit kitaláltak az Egyesült Államokban vagy a világ bármely pontján!

 

Ha folyamatosan tanulsz és fejlődsz, egy idő után megállíthatatlanná válsz (akárcsak a vállalkozásod), és rádöbbensz: az egyetlen igazi korlát csak az elmédben létezik…

„Akkor lesz a kardforgatóból szamuráj, 

amikor nem a lehetséges következményekre,

hanem a tökéletes mozdulatra koncentrál…”

Rólam számokban

nemzetközi minősítés / szakmai vizsga, melyeket az online marketing különböző területein, angol nyelven szereztem meg

tanfolyamon / kurzuson / szemináriumon eltöltött óra élő és online tréningeken, hazai és nemzetközi iskolákban / intézményeknél.

menedzselt weboldal / webáruház. Ezeken kívül számtalan megtervezett és felépített sales funnelt, online marketing kampányt és SEO - stratégiát alkalmaztam sikerrel ügyfeleim céljainak eléréséért.

Itt találkozhattunk

az év webshopja

     

marketing fesztivál

Rendszeresen tartok előadásokat különböző rendezvényeken, így a 2019. november 14-én megrendezett Értékesítők Napján is, melynek témája „Az értékesítés támogatására mit várj el a marketingtől?”.

Kövess minket!

             

KARRIER