KI AZ A
KONVERZIÓMESTER?

Online marketing szakértőként segítek a magyarországi KKV-knak, hogy az internet nyújtotta fantasztikus lehetőségekből profitálva új szintre emelhessék az online marketingjüket és ennek köszönhetően a bevételeiket is.

Turbózzuk fel együtt az online marketinged!

KIRÁLY KRISZTIÁN VAGYOK –  A KONVERZIÓ MESTER

HISZEK BENNE, HOGY BÁRMIT MEG LEHET TANULNI.

Ahogy abban is, hogy kitartással, kellő önfegyelemmel és alázattal bármit el lehet érni az életben. Folyamatosan törekedni kell a többre és a jobbra. Les Brown-t idézve: „Stay hungry for success!”

Ma már nincsenek időbeli és térbeli korlátok: az online világban akár már másnap alkalmazhatjuk azt a sikeres módszert vagy technikát, amit az Egyesült Államokban vagy a világ bármely pontján találtak ki nem sokkal előtte!

Ha folyamatosan tanulsz és fejlődsz, egy idő után megállíthatatlanná válsz -akárcsak a vállalkozásod-, és rádöbbensz: az egyetlen igazi korlát csak az elmédben létezik!

„Akkor lesz a kardforgatóból szamuráj,

amikor nem a lehetséges következményekre,

hanem a tökéletes mozdulatra koncentrál…”

RÓLAM SZÁMOKBAN

nemzetközi minősítés / szakmai vizsga, melyeket az online marketing különböző területein, angol nyelven szereztem meg
tanfolyamon / kurzuson / szemináriumon eltöltött óra élő és online tréningeken, hazai és nemzetközi iskolákban / intézményeknél
menedzselt weboldal / webáruház. Ezeken kívül számtalan megtervezett és felépített sales funnelt, online marketing kampányt és SEO – stratégiát alkalmaztam sikerrel ügyfeleim céljainak eléréséért

ITT TALÁLKOZHATTUNK

Rendszeresen tartok előadásokat különböző rendezvényeken, így a 2019. november 14-én megrendezett Értékesítők Napján is, melynek témája „Az értékesítés támogatására mit várj el a marketingtől?”.