Turbózzuk fel együtt az online marketingedet!

Zilahi Krisztián - Online Marketing szakértő és Konverzió specialista

Üdvözöllek, én Zilahi Krisztián vagyok.

Online marketing szakértő és konverzió specialista.

Nekem az online marketing a szenvedélyem.

Nem csak dolgozom benne, hanem tanítom is.

És persze folyamatosan tanulok, képezem magamat, hogy mindig naprakész legyen a tudásom.

15
Nemzetközi minősítés / szakmai vizsga

Melyeket az online marketing különböző területein, angol nyelven szereztem meg.

1564
Tanfolyamon/kurzuson, szemináriumon eltöltött óra

Élő és online tréningeken, hazai és nemzetközi iskolákban / intézményeknél.

59
Menedzselt weboldal / webáruház

A megtervezett és felépített sales funneleket, online marketing kampányokat és SEO - stratégiákat még nem számoltam össze. :-)

Mi a küldetésem mint online marketing szakértő?

Hiszek benne, hogy bármit meg lehet tanulni.

Hiszek benne, hogy kitartással, kellő önfegyelemmel és alázattal bármit el lehet érni az életben. De folyamatosan törekedni kell a többre és a jobbra. Les Brown-t idézve: "stay hungry for success"!

Online marketing szakértőként segíteni akarok a magyarországi KKV-knak, hogy az internet nyújtotta fantasztikus lehetőségekből profitálva, egy új szintre emelhessék az online marketingjüket, és ennek köszönhetően a bevételeiket is. 

Ma már nincsenek időbeli és térbeli korlátok: az online világban már akár másnap alkalmazhatjuk azt a sikeres módszert vagy technikát, amit kitaláltak az Egyesült Államokban vagy a világ bármely pontján!

Ha folyamatosan tanulsz és fejlődsz, egy idő után megállíthatatlanná válsz (akárcsak a vállalkozásod), és rádöbbensz: az egyetlen igazi korlát csak az elmédben létezik...

Zilahi Krisztián online marketing szakértő és Brian Tracy

Hol találkozhatsz velem?

Én vagyok a házigazdája a 2020. őszén induló, első online üzleti valóságshow-nak, amely az Ecommerce Revolution név alatt fut. 
ecommercerevolution Zilahi Krisztián

Rendszeresen tartok előadásokat különböző rendezvényeken. Például 2019. november 14-én az Értékesítők Napján közel 1 órás előadást tartottam, "Az értékesítés támogatására mit várj el a marketingtől?" címmel.

Elvárások másképp…

Az értékesítők feladata nem az, hogy felhajtsák a potenciális ügyfeleket (mert ez a marketing dolga), hanem az, hogy a potenciális érdeklődőkkel minőségileg foglalkoznak és megnyerjék azokat.

Sokkal vonzóbb egy olyan csapatban dolgozni, ahol az értékesítő azzal tölti a napját, hogy hosszú távon megnyeri és elkötelezi az érdeklődőket a termékek, a szolgáltatások és a cég iránt. Azaz az érdeklődőkből vevőket gyárt.

Ha a marketing támogatás nem megfelelő, a salesesek ideje az érdeklődők felkutatására és az igények felkeltésére megy el, ami egyrészt alacsony hatékonyságú, másrészt elsősorban a marketing feladata.

Ez az előadás arra világít rá, hogy értékesítési vezetőként mit várj el a marketingtől, ami generálja az értékesítőid számára a potenciális érdeklődőket, hogy jelentősen növelni tudd az eredményességet.

Értékesítők Napja Zilahi Krisztián online marketing szakértő
szamuráj

"Akkor lesz a kardforgatóból szamuráj,

amikor nem a lehetséges következményekre,

hanem a tökéletes mozdulatra koncentrál..."

Zilahi Krisztián és Brezovai Gábor

Mentorommal, Brezovai Gáborral

© Zilahi Krisztián - Konverzió Mester. Minden jog fenntartva I Adatvédelmi Tájékoztató