Növeld bevételeidet szakértői segítséggel

Engedd, hogy SZAKÉRTŐ CSAPATUNK átvegye az irányítást OptiMonk fiókod felett és garantáltan látványos eredményeket érjen el!

Te pedig foglalkozhatsz egyéb fontos teendőiddel.

Webáruház Perszonalizáció az OptiMonk szakértőivel

Mit nyerhetsz?

Szakértői csapat

A legjobb embereket válogattuk össze a kampányaid menedzselésére. Nemcsak egy dedikált ügyfélsiker menedzsert kapsz, aki bármikor rendelkezésedre áll, hanem egy teljes szakértői csapatot is – grafikus, sitebuilder és Webáruház Perszonalizációs Specialista.

Több bevétel

A Webáruház Perszonalizáció lényege, hogy élménnyé tesszük a vásárlást a látogatóid számára. Ennek eredményeképpen növekedni fog az átlagos rendelési értéked, az ügyfél élettartam értéked, és a konverziós rátád is. Röviden a végeredmény: több és elégedettebb vásárló.

Megspórolt idő

Szolgáltatásunk fő célja – amellett, hogy jobb eredményeket érjünk el ügyfeleinknek – az, hogy az elfoglalt és időszűkében lévő vállalkozókat segítsük. Rengeteg időt és energiát spórolunk Neked és csapatodnak, hiszen mi végezzük el a kampánybeállításokat.

Nem hiszel nekünk?

Olvasd el, hogy mit gondolnak az ügyfeleink a Webáruház Perszonalizációról és milyen eredményeket értek el vele

67,8%-os bevételnövekedés

Én nem gondoltam volna, hogy ennyire komplex információhalmazzal, illetve segítséggel fognak ellátni Krisztiánék. Én úgy gondolom, hogy abszolút felülmúlták az elvárásaimat!”

Somogyi Róbert
BioZoo

21,7%-os bevételnövekedés

Most, hogy vége, számunkra egy nagyon erőteljes periódus kezdődik, hiszen megyünk bele az év végi hajtásba. Legjobbkor jött ez a legjobban most lehet majd kamatoztatni ezeket a kampányokat.

Fazekas Ági és Süle Zsuzsanna
Natural Vital

26,2%-os bevételnövekedés

Az eredmények nagyon-nagyon meglepőek voltak. Egyébként nagyjából számítottunk rá, mert nyilván láttuk, hogy folyamatosan jönnek a rendelések, de azért így szembesülni a számokkal sokkal megdöbbentőbb. 

Czár Georgina és Czár Iván
Czár ékszer

Mit tartalmaz a WEBÁRUHÁZ PERSZONALIZÁCIÓ csomag?

1. ELEMZÉS

Adatelemzés és lehetőségek feltárása

A közös munka egy online megbeszéléssel kezdődik, ahol a szakértők begyűjtik a szükséges információkat és kielemzik a webshopod Google Analytics fiókját.

2. TERVEZÉS

Webáruház perszonalizációs terv elkészítése és átbeszélése

A begyűjtött adatok alapján a szakértők munkához látnak és előkészítenek egy optimalizációs tervet, melyet egy online meeting keretein belül prezentálnak.

3. MEGVALÓSÍTÁS

Kampányok véglegesítése, beállítása és tesztelése

Miután a visszajelzéseid alapján véglegesítettük a kampányokat, mi felhúzzuk a kampányokat és teszteket futtatunk a minél jobb eredmények elérése érdekében.

4. KIÉRTÉKELÉS

Havi adatelemzés és eredmények prezentálása

A hónap végén kapsz egy jelentést (e-mailben vagy online prezentáció keretein belül), melyből megtudhatod, hogy melyik kampány milyen eredményt ért el.

Megfelelő jelölt vagyok?

Annak érdekében, hogy jó eredményeket tudjunk elérni és ezeket mérni is tudjuk, van néhány feltétele a szolgáltatás megrendelésének. Ha az alábbi állítások igazak rád, akkor megfelelő jelölt vagy!

N

Min. napi 200 látogatóm van

N

Google Analytics fiókkal össze van kötve webshopom

N

Mérem a konverziókat

Amennyiben érdekelnek a részletek, töltsd ki  az űrlapot és mi hamarosan felhívunk!