RÓLUNK MONDTÁK

Beerselection

A jó sörök szakértői

Somogyi Róbert

Bio Zoo

Tomán József

céghatékonyságnövelő specialista

Körmöczi-Kriván Péter

író és magabiztosság tréner

Czár Gina és Czár Iván

Czár Ékszer webáruház

Weisz Tamás

Sziget-Szer Kft.

Dr Pető Bence

könyvmarketing szakértő

Krisztiánékkal 2021 év elején kezdtük meg a közös munkát, és az elejétől kezdve megkaptuk azt a maximális támogatást, amire mindig is szükségünk lett volna. Folyamatosan elérhetőek, bármilyen furcsa ötletünket maximális nyitottsággal fogadják.

Az alábbi videóban részletesen is megosztjuk a tapasztalatunkat:
https://youtu.be/S6vWlkKindY
Széll Gábor – Beerselection Kft.
2021.06.08.

Nemrég indult webshopunkhoz kerestünk marketinggel foglalkozó céget. Azonban Krisztián és csapata sokkal többet nyújt, mint egy átlagos margetinges cég. Hamar ráéreztek a stílusunkra, sok hasznos tanáccsal és ötlettel látnak el minket. Igazi szakértő csapat, szívből ajánljuk Őket mindenkinek, aki minél többet szeretne kihozni webshopjából.

CatGlass
2021.05.09.

Kicsit félve kezdtem bele a közös munkába, mert viszonylag jól ment a boltunk, alacsonyan tudtuk tartani a költségeket, emiatt az árainkat is és eddig is hirdettünk több helyen is. Aztán mégis belevágtunk a közös munkába és majd fél évvel ezután azt kell mondanom, hogy milyen jó lett volna korábban! Folyamatosan bővítettük a közös munkák körét és már szinte mindent az ő csapatuk készít! Olyan tudások/megoldások birtokában vannak amikkel rengeteg munkától szabadítottak meg, sokkal költséghatékonyabban tudunk dolgozni. Bár szabadidőm így sem lett! Rengeteg új rendelésünk lett és folyamatos új ötletekkel bombáznak, amikbe már bátran bele merek vágni! Ők valóban szakértő csapat!

Korompai Zoltán
2021.04.29.

Sándor üzlettársam ismert meg Téged a közös pályafutásunk előtt.

Sándor több alkalommal megemlített, de valahogy nem jutottunk el odáig, hogy a másik csapatot “lecseréljük”, pedig már épp itt volt az ideje. A számok nem hogy nőttek volna, de erőteljesen elkezdtünk csökkenni árajánlat kérések és látogatók tekintetében.

Egy szép napsütéses szerda reggel ismét szóba kerültél. Ekkor foglaltunk időpontot az oldaladon egy online megbeszélésre, melyen egyből megtaláltuk a közös hangot.

Elkezdtük a munkát. Az elején rengeteget kommunikáltunk ahhoz, hogy a lehető legprofibb legyen az új honlapunk. Kb fél év alatt hoztuk helyre és építettük fel a mostani nagy léptekkel emelkedő online világunkat.

Úgy vettem észre, hogy a heti posztok, a történetek az optimalizálások olyan szintre emelték fel a cégünket, hogy egyrészt öröm nézni, másrészt annyi árajánlatkérésünk jött, hogy be kellett tanítani még két embert az árajánlatok feldolgozásához. Sorra döntjük meg rekordjainkat, fejlődünk és haladunk a piacvezetők felé.

Csapatodnak és Neked köszönhetjük ezt a sikert!

Külön kiemelném Gábort és a lányokat! Remek ötleteikkel és profi kommunikációikkal dinamikusan fejlődünk!

És NAGYON köszönjük NEKED is! Nem csak egy üzlettársat találtunk meg egymásban, hanem egy barátságnak a kezdetébe léptünk.

A következő találkozásig minden jót kívánunk!

Üdvözlettel: Magyar Sándor és Romvári Zoltán RSablak.hu