NÖVELD BEVÉTELEIDET
A WEBÁRUHÁZ PERSZONALIZÁCIÓ SEGÍTSÉGÉVEL!

Tudd meg, hogyan hozhatod ki a legtöbbet webáruházadból, és miként növelheted bevételeidet! Szakértői csapatunk támogatásával a Webáruház Perszonalizáció Neked dolgozik. Az eredmény: növekvő e-kereskedelmi konverziós arány, magasabb átlagos kosárérték, kevesebb elhagyott kosár, több visszatérő vásárló és jobb ügyfélélmény.

Kérd díjmentes és kötelezettségmentes konzultációnkat, melynek során felderítjük a webáruházadban rejlő lehetőségeket, és rámutatunk, hogyan lehet webshopod még ennél is eredményesebb!

MI AZ A WEBÁRUHÁZ PERSZONALIZÁCIÓ?

A Weboldal vagy Webáruház Perszonalizáció által a vásárlóknak a megfelelő időben, módon és gyakorisággal nyújtott személyre szabott üzenetekkel, egyedi ajánlatokkal és érdeklődésüknek megfelelő információkkal kedveskedünk. Azaz miközben jelentősen megnöveljük az ügyfélélményt, lerövidítjük az optimális termékek megtalálásához és a vásárlási döntéshozáshoz szükséges időt. Vagyis az emberek szívesebben, gyakrabban és többet vásárolnak Tőled.

Tudd meg, hogyan csináljuk, és állítsd szakértői csapatunkat webáruházad sikerének szolgálatába! Kérd díj- és kötelezettségmentes konzultációnkat most!

WEBÁRUHÁZ PERSZONALIZÁCIÓRA VAN SZÜKSÉGED, HA

 • több kattintást/interakciót és még több vásárlást szeretnél webshopodban
 • tudod, hogy jók a termékeid, mégsem pörög úgy az üzlet, ahogy szerinted kellene
 • értesz ahhoz, amit csinálsz, mégsem sikerül megközelíteni a konkurencia sikereit
 • rengeteg terméked van, egy-egy ügyfél mégis csak keveset vásárol Tőled
 • főleg alacsony kosárértékkel bíró rendelések érkeznek Hozzád
 • a kosárelhagyók aránya szinte az őrületbe kerget
 • növelnéd a hírlevél-feliratkozók számát, és nagyobb adatbázist hoznál létre
 • szeretnéd, ha vásárlóid könnyebben megtalálnák webáruházadban mindazt, amire szükségük van
 • vagyonokat költöttél már marketingre eredménytelenül
Úgy érzed, most jött el a Te időd, és megtérülő befektetéseket, jól látható eredményeket akarsz elérni? Válaszd a modern konverzióoptimalizálást, dönts a Weboldal Perszonalizáció mellett!
Jelentkezz be díjmentes konzultációnkra még ma!

MIT NYERHETSZ?

SZAKÉRTŐI CSAPAT

Ha minket választasz, végre nem kell mindenhez értened! Szakértői csapatunk tagjai egytől egyig kiváló szakemberek, akik teamben dolgoznak és úgy is gondolkodnak. Sikered valóban fontos számunkra, ezért nem csak egy állandóan rendelkezésre álló, dedikált ügyfélmenedzsert kapsz, hanem egy egész teamet, melyben grafikus, sitebuilder és Webáruház Perszonalizációs specialista is rendelkezésedre áll.

TÖBB BEVÉTEL

A Webáruház Perszonalizáció lényege, hogy egyedi ajánlatokkal, személyre szabott üzenetekkel, remarketinggel és más mesterfogásokkal élménnyé tesszük a vásárlást a látogatóid számára. Ennek eredményeképpen növekedni fog az átlagos rendelési értéked, az ügyfél élettartam -értéked, és a konverziós rátád is. A végeredmény tehát több és elégedettebb vásárló.

MEGSPÓROLT IDŐ

Szolgáltatásunk elsődleges célja, hogy jobb eredményeket érjünk el Ügyfeleinknek, ugyanakkor azt is fontosnak tartjuk, hogy az elfoglalt és gyakran idő szűkében lévő vállalkozókat segítsük. Támogatásunkkal rengeteg energiát, pénzt és időt spórolunk Neked, hiszen átláthatóbbá és hatékonyabbá tesszük webáruházad működését, és mi végezzük el a kampány beállításokat is. Így több időd marad a számodra igazán fontos dolgokra!

TRANSZPARENCIA

Veled is előfordult már, hogy nem értetted, pontosan mi és miért történik webáruházad működtetése során? Szerintünk nem kell mindenhez értened, de ettől még fontos, hogy lásd és értsd a teljes képet! Ha velünk dolgozol, minden kérdésedre szakértői választ kapsz, és elmagyarázzuk mindazt, amit tudni szeretnél. Nem hagyunk egyedül, és nincs szükségünk bullshitekre, mert profik vagyunk.

NEM HISZEL NEKÜNK?

JÖJJENEK A TÉNYEK!

67,8%-OS BEVÉTELNÖVEKEDÉS

„Nem gondoltam volna, hogy Krisztián és csapata ennyire komplex segítséggel, ekkora információhalmazzal fog ellátni. Mindenben abszolút felülmúlták az elvárásaimat!”

Somogyi Róbert
BioZoo

21,7%-OS BEVÉTELNÖVEKEDÉS

„Az év végi hajtás mindig nagyon erőteljes periódus vállalkozásunk üzleti évében. A közös munka is ekkor vált igazán hasznossá számunkra, hiszen nagy sikerrel tudtuk kamatoztatni a weboldal perszonalizációt segítő kampányokat.”

Farkas Ági & Süle Zsuzsanna
Natural Vital

26,2%-OS BEVÉTELNÖVEKEDÉS

„Az eredmények nagyon-nagyon meglepőek voltak. Nyilván láttuk, hogy folyamatosan jönnek a rendelések, de azért a kampány végén szembesülni a számokkal megdöbbentő élmény volt.”

Czár Georgina & Czár Iván
Czár Ékszer

Tudni akarod, hogyan növeltük meg a Dermaonline.hu e-kereskedelmi konverziós arányát 87%-kal egyetlen hónap alatt?

Kíváncsi vagy rá, mire képes a Webáruház Perszonalizáció a Te vállalkozásodban?

Kérd díj- és kötelezettségmentes konzultációnkat Te is!

MIT TARTALMAZ A WEBÁRUHÁZ PERSZONALIZÁCIÓS CSOMAG?

1. ELEMZÉS

KEZDETI ADATELEMZÉS ÉS A LEHETŐSÉGEK FELTÁRÁSA

A közös munka első lépése egy online meeting, melynek során szakértőink először begyűjtik a szükséges információkat, majd kielemzik webshopod Google Analytics fiókját. Azonosítják a kiválóan működő részterületeket, és rávilágítanak a hiányosságokra, majd javaslatokkal látnak el

2. TERVEZÉS

WEBÁRUHÁZ PERSZONALIZÁCIÓS TERV KÉSZÍTÉSE ÉS ÁTBESZÉLÉSE

Amíg Te vállalkozásod útját egyengeted, szakértőink elvégzik a háttérmunkát, és Webáruház Perszonalizációs tervet készítenek webáruházad számára. Az optimalizációs terv részleteit online meeting keretében ismertetik meg Veled, és minden felmerülő kérdésedre szakértő választ adnak

3. MEGVALÓSÍTÁS

KAMPÁNYOK VÉGLEGESÍTÉSE, BEÁLLÍTÁSA ÉS TESZTELÉSE

Visszajelzéseid és kéréseid megismerése után véglegesítjük a kampányok részleteit, majd meg is valósítjuk őket. Teszteket futtatunk és folyamatosan optimalizálunk, hogy a lehető legjobb eredményeket érjük el.

4. KIÉRTÉKELÉS

HAVI ADATELEMZÉS ÉS EREDMÉNYEK PREZENTÁLÁSA

Az együttműködés során minden hónap végén részletes jelentést teszünk online meeting keretében vagy e-mailben. Ebből megtudod, hogy melyik kampány milyen hatékonysággal futott webáruházadban, és hogy pontosan hol tartunk a kitűzött célok elérése felé vezető közös úton

TUDD MEG, MEGFELELŐ JELÖLT VAGY-E!

A Weboldal Perszonalizációban és a konverzió optimalizálásban a mérés mindennek az alapja. Épp ezért bár szívesen tennénk, nem segíthetünk mindenkinek. Akkor tudunk sikeresen együtt dolgozni, ha

 • NAPONTA LEGALÁBB 200 LÁTOGATÓD VAN
 • WEBSHOPODHOZ TARTOZIK GOOGLE ANALYTICS- FIÓK
 • MÉRED A KONVERZIÓKAT

Dolgozzunk együtt, és növeld bevételeidet szakértői csapatunk támogatásával!

Adataid megadását követően kollégáink felveszik Veled a kapcsolatot, és hamarosan sor kerül a díjmentes konzultációra is

"*" a kötelező mezőket jelöli

Webáruház Perszonalizáció a Konverzió Mester és az OptiMonk szakértőjével